Адаптиране просторије за најмлађе у оквиру сивачког вртића

KulA

Почетак нове школске године у сивачком вртићу „Чувари осмеха“, обележен је отварањем новог, потпуно адаптираног простора који је намењен деци најмлађег узраста (јаслице).

Петнаесторо малишана своје прве вртићке дане проводи у простору који је по свим нормама опремљен, како би им адаптација и социјализација прошли што боље.

Данас су представници локалне самоуправе, председник општине Кула, Дамјан Миљанић, и председник Скупштине општине Кула, Велибор Милојичић, заједно са секретаром Савета МЗ „Сивац“, Миленком Рајићем, обишли вртић и нове просторије.
Тим поводом, Миљанић је истакао да је овом инвестицијом решен проблем листе чекања за упис деце у јаслице.

„Простор у оквиру вртића је реновиран и потпуно адаптиран у складу са законским нормама како би се деци јасленог узраста омогућио боравак. Циљ који је локална самоуправа зацртала је испуњен, листе чекања у Сивцу нема“, рекао је председник општине Кула.

Када су у питању планови за наредни период, Миљанић је најавио почетак радова на реновирању вртића „Бубамара“ у Кули, како би деца која у њему бораве добила нове, квалитетније услове боравка. По завршетку израде пројектне документације, почеће и радови на изградњи потпуно новог објекта за намену вртића у Руском Крстуру. Такође је план да се отвори и још једно одељења у Новој Црвенки.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs