Активности Центра за социјални рад поводом Међународног дана особа са аутизмом

Пузле

У сусрет обележавању Међународног дана особа са аутизмом, Центар за социјални рад Апатин у недељи пред нама организује низ активности, које имају за циљ подизање свести о аутизму.

У среду 30. марта организована је радио емисија, на радију „Дунав”, о превенцији, раној дијагностици и третману деце са поремећајима из спектра аутизма.

У четвртак 31. марта, на програму телевизије „Апатин” грађани могу пратити емисију о животу особа са аутизмом из угла родитеља и угла стручњака.

У петак 1. априла, у центру града, Центар за социјални рад и Удружење грађана „Мали Принц” организују промотивне активности, у склопу којих ће грађанима делити флајере, балоне и брошуре и разговарати са њима о овој теми.

Централни догађај ће бити уприличен 2. априла, када се обележава Међународни дан особа са аутизмом. Организоване су радионице за децу и родитеље и дружење на имању „Недођија”, где ће учешће узети корисници и запослени Сензорне собе и Логопедско-дефектолошког кабинета, Удружења „Мали принц” из Апатина и „Маслачак” из Сомбора.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије