Александар Поповић:”Крагујевац заувек у срцу, амбиције Лознице су плеј оф”

Vidanov sportski kutak
Александар Поповић је тренутни фудбалер ФК “Лозница”, екипе која се такмичи у Првој лиги Србије. Поред овог клуба, носио је дресове Тутина, Братства 1946, Феникса 1995, Спартака из Суботице, Радничког 1912 из Сомбора и Радничког 1923 из Крагујевца. Више о каријери и искуствима Александра Поповића, прочитајте у наставку.
*Кад, где и зашто сте почели да тренирате фудбал?
-Фудбал сам почео да играм са својих шест година у свом селу, Пригревици. Разлог јесте тај што се мој отац бавио фудбалом, мени се свидело, па сам кренуо његовим стопама. Ни у једном тренутку нисам размишљао да одустанем.
*У којем Вам је клубу било најлепше и зашто?
-У Крагујевцу сам провео најлепши део своје досадашње фудбалске каријере. Велики клуб са традицијом, пуно навијача и одлични услови. Друштво ми је било јако добро и сваки дан смо га проводили кроз смех.
*Коју утакмицу памтите током Ваше каријере?
-Памтим малтене сваку своју утакмицу, али ће ми најдетаљније у сећању остати утакмица када сам наступао за ФК “Братство 1946” из Пригревице. Био сам бонус играч и победили смо Сремску Митровицу, а ја сам постигао два поготка.
*Које су амбиције ФК “Лозница” у наставку сезоне?
-Амбиције Лознице су да се уђе у плеј оф, што мислим да ћемо и остварити.
*Који су Ваши планови за будућност?
-Мој тренутни план је да са Лозницом остварим што боље резултате. Остајем у Лозници, где сам потписао уговор на годину дана.
За сам крај, Александар се захвалио на овом лепом разговору, а ја му се захваљујем на издвојеном времену и желим му све најбоље у наставку каријере.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs