Апатинка Снежана Петровић у полуфиналу државног појединачног првенства у куглању

На државном појединачном првенству у куглању, које је одржано у Бачкој Тополи, наступале су Наташа Нађ и Снежана Петровић, испред женског куглашког клуба „Апатин“. Наташа је оборила 524 чуња, што нажалост није било довољно за полуфинале, док је Снежана била успешнија, и са 559 оборених чуњева се успела пласирати даље, односно на полуфинале које ће се одржати у Бечеју 5. јуна. 

Све честитке Наташи и Снежани на сјајним резултатима, а овај уторак за спортски кутак смо вам спремили кратки интервју са Снежаном Петровић везано за такмичење.

Kако Вам је било у Бачкој Тополи?

  • Увек се радујем куглању у Тополи, једна лепа куглана, пријатна атмосфера и могу се постићи лепи резултати.

Kако сте задовољни својим издањем?

  • Ако узмем у обзир целу ову турбулентну сезону, повреду рамена и нередовне тренинге услед ковида, изузетно сам задовољна постигнутим резултатом у Тополи.

Шта очекујете у полуфиналу?

  • Полуфинале се игра у Бечеју на куглани на којој ћу наступити први пут. Нисам још осетила стазе, али свакако ћу дати све од себе и надам се да ће ми Бечеј оставити осећај добре игре као и Топола.

Са Вама је наступила и Наташа Нађ, како коментаришете њен пласман?

  • Наташа Нађ је наша изузетна играчица која увек на терену оставља и срце и душу и ово није ни близу њених резултата, али с обзиром да и она већ дуже вуче проблем са раменом мислим да може бити задовољна.

Снежана, желимо Вам пуно среће у Бечеју, па да се пласирате у финале које ће се одржати у куглани „Бања Јунаковић“ Апатин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs