Апатинке стале у Зрењанину

НАФТАГАС (Елемир) – ОРК АПАТИН 27:20 (17:6)
Омладински рукометни клуб “Апатин” ипак није успео да настави низ победа, те им је на пут стала екипа женског рукометног клуба “Нафтагас” из Елемира. Утакмица је играна пред празним трибинама у Зрењанину и завршена је резултатом 27:20 у корист домаћина. Домаће рукометашице одлично су отвориле утакмицу, па су на одмор отишао са 17:6. У другом полувремену, резултат се буквално речено кретао гол за голом, и утакмица се на крају завршила са седам разлике у корист домаћих.

Код гостију, најефикаснија је била Мачкић са 6 голова, а код домаћих Галин са чак 11 погодака. Утакмицу су судиле Мила Аврамовић и Ана Марчетић из Руме, које су четири пута показале исклучења од по два минута, двапут Апатинкама, толико пута и играчицама екипе “Нафтагас”, уз констатацију да су беспрекорно одсудиле утакмицу, па се морају упутити похвале за овај млади судијски пар.
Гошће пут Зрењанина нису жотпутовале у пуном саставу, а разлог је у здравственим проблемима појединих играчица. Овим резултатом, Апатинке су остале на шестом месту са 12 бодова, иза њих је “Тријумф” из Србобрана који има бод мање, али и утакмицу мање. Следећи меч екипа Апатина гостоваће Јабуци, која је екипа из врха табеле, и сигурно је да ће бити тешко узети бодове.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs