Апатинска „Младост“ стартује против екипе из Стапара

Fudbal

Сомборски представници у Војвођанском „Северу“, овог викенда, отварају нову такмичарску сезону. Прошлогодишњи српсколигаш из Станишића, од овог лета, наступа у четвртом фудбалском рангу под новим именом „Раванград 2018“. Екипа ће наступати на Градском стадиону у Сомбору и чиниће је углавном играчи из омладинског погона „Радничког 1912“.
У првом колу, млади сомборски састав дочекује „Раднички 1905“. Екипа из Бајмока је прошлог лета, путем лицитације, изборила право наступа у овом рангу такмичења. Као дебитанти оставили су више него упечатљив утисак. Прошлогодишњи шампионат завршили су на четвртом месту са 49 скупљених бодова.
Чонопљанска „Слога“ на старту гостује у Суботици екипи „Бачке 1901“. Оба тима иза себе имају добру прошлогодишњу сезону. Чонопљанци су завршили на петом, а Суботичани седмом месту. Гости су фаворити с обзиром на чињеницу да су задржали велику већину играча и да су током првог дела прелазног рока довели неколико одличних појачања и готово сигурно ће бити велики фаворити за прво место. У последњој припремној утакмици су „декласирали” сомборски „Раднички“ са 6:1. Трећи наш представник гостује у оближњем Апатину. Очекује се одлична утакмица. Оба тима су током лета појачали саставе и иза себе имају солидне резултате током припрема. У међусобном дуелу, током лета, Стапарци су славили са 4:0. Међутим, то ништа не значи. Како сазнајемо, „Хајдук“ ће бити ослабљен, наступиће без четири – пет играча који су се повредили током припрема.
Сви мечеви почињу у 17 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs