Апатинске рукометашице поражене од Бајмока

rukometasice

У оквиру четвртог кола Друге рукометне лиге “Војводина”, омладински рукометни клуб “Апатин” се у хали основне школе “Жарко Зрењанин” састао са женским рукометним клубом “Раднички” из Бајмока. Већина девојака домаће екипе из угла тренера нису дале све од себе и уз доста промашаја уписују себи пораз, док гости уз доста фортуне која их је пратила током меча успевају до нова два бода, а коначан исход меча је 26:31 (12:15). 

Бајмочанке су на почетку друге половине првог полувремена стекле вођство, држале га до краја и уз много већу жељу за разлику од грација са Дунава мисију извршиле успешно и насмејаних лица отишле кући. Kод изабраника Николе Ореља и Милке Шашић, најефикаснија је била Соња Анђеловић са 7 погодака, али поред ње треба напоменути и Милицу Бланушу (6 погодака), која је „погинула“ на терену. Kод гостију се истакла Лила Дудаш са 8 погодака и она је проглашена играчем утакмице. 

Апатинке тренутно имају једну победу и три пораза, а у поход на нови тријумф наше девојке иду на мегдан у Елемир женском рукометном клубу “Нафтагас”.

Видан Јеротијевић

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs