Апатинци помогли Текстилцу

Младост Апа – Бајша 1:0 (0:0)

Стрелци: Мишковић (Младост Апа).

Жути картони: Вукадиновић, Крунић, Вејновић, К. Јововић, Рапаић (Младост Апа). Манојловић, Дер, Батори, Тресиглавић (Бајша).

Црвени картони: Дулић (Младост Апа). Шавија (Бајша).

Младост Апа: Јеличић, Дулић, К. Јововић, Вејновић, А. Јововић, Митровић, Вукадиновић (Дјумић), Рапаић, Златковић (Симић), Крунић (Ђери), Мишковић.

Бајша: Дамјановић, Манојловић, Дер, Рахић (Мајкић), Марјановић, Жембери, Фењсаруши, Шавија, Батори, Тресиглавић (Рушак), Вујошевић.

Голом Стефана Мишковића, из пенала, у самој завршници дербија 19. кола Војвођанске лиге Север фудбалери Младости савладали су екипу Бајше минималним резултатом од 1:0. Утакмица је била тврда, без много прилика и лепих акција, јер су за госте бодови били изузетно битни, док су Апатинци играли за част и регуларност такмичења. Детаљ одлуке догодио се у самој завршници утакмице када је неко из одбране гостују руком играо у свом казненом простору па је арбитар показао на белу тачку, а Мишковић сигурним ударцем донео три бода свом тиму.

Овом победом Младост је у великој мери “закувала” врх табеле, јер су поразе Бајше, али и Војводине из Бачког Градишта, која је изгубила у Србобрану 1:2, најбоље искористили фудбалери оџачког Текстилца и сустигли их на табели. У следећем колу Апатинци одлазе последњепласираној Војводини из Товаришева.

Јован Бањац

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије