Апатинци поражени против Спартака

Рукометни клуб „Апатин“ је у хали основне школе „Жарко Зрењанин“, у склопу припремних утакмица, дочекао рукометни клуб „Спартак“ Суботица. Оно што треба напоменути јесте да је ово била одлична провера за нашу екипу, јер се Суботичани налазе у најелитнијем рангу српског рукомета. Виђена је фантастична утакмица, борбена, са чак 63 постигнута погодка.

У првом делу меча су били бољи гости, и на паузу се отишло резултатом 11:17. Друго полувреме много боље отварају Апатинци, смањују разлику, али им је ипак фалило још мало фортуне да би преокренули. Нажалост, домаћи нису успели направити орбт, и коначни исход меча је био 31:32.

После меча смо разговарали са тренером рукометбом клуба „Апатин“, Владимиром Ђукићем.

  • Виђена је јако лепа утакмица. Домацини су успели са – 6 да стигну и 2 минута до краја чак поведу са +1, али на крају, пар исхитрених грешака и гости су опет преокренули. Остаје жал за испуштеном победом, али момци су показали свој квалитет, дали све од себе и немам шта да им замерим. Одлична провера за нас, у којој смо видели где смо тренутно, и шта треба исправити до почетка сезоне.

На самом крају, Владимир је честитао гостима на победи, и пожелео им пуно среће у предстојећем првенству.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs