Апатин: Сутра новогодишњи концерт у Вишенаменској сали „Жарко Зрењанин“

Novogodisnji koncert

У сусрет предстојећим празницима, Удружење грађана „Мој Апатин“ организоваће манифестације за најмлађе суграђане општине и њихове госте.

Новогодишњи концерт биће уприличен сутра, 21. децембра, на коме ће учестовати хор и наставници ОМШ „Стеван Христић“ Апатин, распевани таленти Музичке радионице „Кидс фест“ Апатин и гости из Сомбора.

Програм ће бити прожет дечијим и популарним песмама, које ће изводити ученици са наставницима Музичке школе, солисти музичке радионице, а на крају програма, премијерно ће се представити музички састав „Стонехенге” (Стоунхенџ) са популарним рок нумерама, чији су чланови младе наде сомборске музичке сцене.

Како су учесници програма и ученици ОШ „Жарко Зрењанин”, школа је са задовољством прихватила да буде домаћин овог концерта, који ће се одржати у Вишенаменској сали школе.

Новогодишњи концерт биће уприличен у два дела: први, који почиње у 11.30 часова, за ученике другог и четвртог разреда, и други, чији је почетак планиран за 12.30 часова, а на коме ће учешће узети ученици првог и трећег разреда.

Празнично расположење ће млађим основцима употпунити и новогодишњи пакетићи које ће добити након концерта.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.