АПР: Завршен пријем редовних годишњих финансијских извештаја за 2021. годину

Biznis

Пријем редовних годишњих финансијских извештаја за 2021. годину је завршен у четвртак у поноћ, а електронски је достављено 272.703 извештаја, од тога 243.022 редовна годишња финансијска извештаја и 29.681 изјава о неактивности, саопштила је Агенција за привредне регистре. Сви обвезници, који нису доставили редовни годишњи финансијски извештај за 2021. годину у прописаном року, могу да га доставе у наредном периоду, уз плаћање накнаде за неблаговремено достављање.

Агенција за привредне регистре је омогућила пријем консолидованих годишњих финансијских извештаја за 2021. годину чији је рок за достављање, изузетно ове године, 4. мај.

Такође, у систему је омогућен и пријем Документације уз редован годишњи финансијски за обвезнике ревизије, за оне који ту документацију нису доставили уз редован годишњи финансијски извештај, а крајњи рок је 30. јун.

Предуслов за достављање документације уз редован годишњи финансијски извештај путем система је да претходно достављени извештај буде јавно објављен као потпун и рачунски тачан.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије