Атеље Шћекић из Апатина бележи успехе са „Позитивном енергијом“

Atelje

Атеље Шћекић из Апатина је почетком ове године покренуо ликовну радионицу са слоганом „Позитивна енергија“ , а већ после шест месеци ликовна група је имала своју прву изложбу радова која је била изузетно посећена. Позиви за самосталне изложбе су почели да пристижу и радионица је недуго затим прерасла у школу сликања, која се одржава четири пута недељно. Оснивач радионице, сликар и архитекта Небојша Шћекић, не крије задовољство због постигнутих резултата.

– Протекли месеци били су пуни изазова, много смо радили, учили, градили причу, правили тим и морам да кажем да су ове дивне даме веома талентоване и жељне знања, тако да је право задовољство било радити са њима. Резултат нашег рада, дружења и позитивне енергије огледа се у једном великом фундусу уметничких дела, које ће имати прилику да виде грађани Бача и Оџака, а путем медија и друштвених мрежа и многи други љубитељи уметности. Врата мог Атељеа отворена су и за све заинтересоване купце – рекао је Шћекић.

Многобројне полазнице ове радионице су задовољне наученим, као и позитивном енергијом коју радионица пружа. Неке од њих, попут Дуње Бенић, фармацеуткиње по струци, први пут су се сусреле са техникама сликања, али су уз стручну помоћ савладале све препреке на путу ка стварању уметности.

У плану ове радионице за наредну 2022. годину је упис нове групе полазника, а оснивач Небојша Шћекић поручује да је радионица намењена свима који желе да се опусте, науче основне сликарске технике и развију креативност.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs