Аудиција за представника „Србије у ритму Европе“ у Апатину

Kulturni centar Apatin

У Великој сали Културног центра у Апатину ће се у суботу, 12. фебруара од 10 часова, одржати аудиција за представника Апатина који ће учествовати на манифестацији „Србија у ритму Европе“. У питању је највеће такмичење за младе од 14 до 21 годину у држави, талентованих за плес и музику.

Подршку овој манифестацији дају амбасадори земаља ЕУ, Аустралије, Израела, а финале програма емитоваће се и ове године на Првој српској телевизији.

Кандидати који буду одабрани проћи ће седмомесечне припреме са тренерима гласа и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

Победник ће бити биран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника програма, као и гласовима гледалаца путем СМС-а.

Пријаве за такмичење могу се слати путем поруке на инстаграму налогу @ritamevrope или путем броја телефона 0606555013. Они који се пријављују за певање треба да пошаљу видео не дужи од једног минута, изводећи песму по жељи без матрице или пратеће музике, а претходно треба да се представе именом и презименом, годином рођења и местом из кога долазе. Кандидати који се пријављују за плес, не треба да шаљу видео, већ само поруку. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога, тако што ће у поруци навести све чланове групе. Плесачи са собом на флешу треба да понесу музику уз коју ће плесати.

Уколико нису у могућности да се пријаве, кандидати могу доћи у суботу директно на аудицију, на којој ће представити свој таленат.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs