Аутомат за продају живих мамаца у апатинској Марини

Pecanje

У апатинској Марини постављен је аутомат за продају живих мамаца, први овакве врсте у Апатину. Од сада, свежим мамцима могу приступити сви пецароши током читавог дана, без обзира у које доба желе да крену у риболов.

Власник радње Александар Михаиловић, иначе троструки светски шампион у спортском риболову, наводи да је самоуслужни аутомат са мамцима реткост у свету.

– С обзиром да је Апатин риболовачки центар региона, као такав и заслужује врхунску услугу за спортске риболовце којих овде има много, али ће исто тако значити и онима који из других крајева долазе на Дунав у Апатин. Самоуслужни аутомати овакве врсте су реткост у региону. Риболовци сада могу да рачунају да у свако време могу набавити најквалитетније мамце.

На аутомату се могу употребити новчанице у апоенима од 10 до 1000 динара. Цене су симболичне. Например, кутија црвића кошта 50 динара, а у понуди су танке и дебеле глисте, дурбоци, али и ровци. Поред упуства за употребу, за све купце је, уколико имају додатна питања, постављен и контакт телефон.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.