Базен у Црвенки наставља са радом

Bzane Crvenka

Након што се на друштвеним мрежама појавила информација да се базен у Црвенки затвара, Владан Рачић, директор Спортског центра општине Кула, демантовао је тврдње, те је истакао да базен наставља са радом без икаквих сметњи.

„Наравно да није истина да је базен трајно затворен. Пре недељу дана анализа воде, коју врши Завод за јавно здравље Сомбор, показала је присуство бактерије. Они су нам дали одређене препоруке како да би вода постала чиста. Ми смо се, наравно, тога придржавали и на томе смо инсистирали, али и поред тога, ми смо се код стручних лица распитивали шта да радимо и они су нам дали препоруке које смо ми урадили. Ми смо сипали 240 килограма водоник пероксида и све смо то урадили да би вода била погодна за купање. Приче које колају по селу да се базен затвара, сели у Кулу и какве се све приче не причају, нису истините.

Истина је да је базен у Црвенки у власништву Шећеране, да општина годинама преговара да га узме како би могла да улаже у њега, јер у туђу кућу не може да се улаже“, поручио је Рачић.
Као што је Рачић и навео, овај објекат у власништву је црвеначке Шећеране.

Нема сумње да ће и наредних година, као и сада, грађани и грађанке најслађег места имати где да се купају и да ће базен наставити нормално и без проблема да функционише.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.