Бачки Моноштор: уређен рукометни терен, асфалтирани тротоари, колни прилаз и паркинг

Ambulanta

Средствима из буџета Града Сомбора, у Бачком Моноштору уређен је рукометни терен у дворишту старе школе који је био у веома лошем стању, асфалтирани су тротоари, као и колни прилаз и паркинг испред амбуланте. Како би се уверили да су сви радови на реновирању и санацији инфраструктурних објеката у овом насељеном месту протекли у најбољем реду, начелник ЗБО Горан Нонковић и члан Градског већа Мирослав Ковачић, обишли су данас ово насељено место, а у обилазак их је, испред Савета МЗ Бачки Моноштор, спровео Далибор Форгић.
„Локална самоуправа је испунила наша очекивања и молбе и омогућила нам после вишедеценијског пропадања овог терена за спорт и рекреацију, да се ове године уради комплетно асфалтирање и оцртавање и да буде спремно за нове спортске радости следећег лета. Рађени су и тротоари око Месне заједнице, колски прилази и такође испред амбуланте, зато што мислимо и на наше најстарије суграђане којима је потребна здравствена помоћ, асфалтиран је колски прилаз и паркинг“, рекао је Форгић.
Из Градске управе наводе да ће се радови, у складу са приоритетима, наставити и у наредном периоду како би сви мештани имали што боље услове за живот и свакодневно функционисање.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије