Бездан: Каналска улица ускоро пресвучена новим асфалтом и богатија за нови терен за баскет

Asfaltiranje

Ових дана, на канаској обали у Бездану увелико се гради. У оквиру актуелних радова, које је данас обишао градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, при крају је завршетак асфалтирања Каналске улице.
Укупно ће бити пресвучено преко 500 метара ове улице која је била у јако лошем стању, и драго ми је да смо, заједно са Саветом месне заједнице, определили ово као приоритет за 2021. годину. За наредни период планирамо да овај део Бездана још више оплеменимо и да што више младих и деце се овде окупљају, изјавио је Ратковић.
Осим завршетка радова на асфалтирању Каналске улице, у Бездану је при крају и реализација пројекта у оквиру партиципативног буџетирања Града Сомбора за 2021. годину, изградња терена за баскет.
Мени је драго да смо, испред Савета месне заједнице, данас угостили градначелника Града Сомбора, који се уверио да радови теку по плану и да би ускоро требало да буде и завршено ово игралиште за баскет, које је великом већином гласова, у оквиру овог бужетирања, изабрано за пројекат који ће се радити у Бездану за 2021. годину, рекао је Дарко Косановић, потпредседник Савета МЗ Бездан.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs