Бесплатан зоо-врт за децу са посебним старањем

Deda Mraz

Брачни пар Зорка и Драган Срећковић подигли су зоолошки врт у Врњачкој Бањи из велике љубави према животињама и свом крају.

Осим што је овај зоолошки врт значајна туристичка понуда Врњачке Бање, овај брачни пар постао је препознатљив по многобројним хуманитарним акцијама везаним за децу са посебним старањем.

Како су нам током посете зоолошком врту Врњци рекли, њихов циљ јесте да тежак живот ових малишана бар на тренутак учине срећнијим и лепшим, због чега ће и током ове године за њих обезбедити бесплатан улаз.

– Радост за децу са посебним потребама ни ове године неће изостати у нашем зоо-врту. Као што смо то урадили 9. јануара ове године, и следеће ћемо на исти дан поделити новогодишње пакетиће које ће Божић Бата уручити деци са сметњама у развоју. Поред дружења са Божић Батом, деца ће имати прилику да се друже и са животињама у зоолошком врту, што за њих представља велико задовољство. Прошле године пакетиће су добили сви чланови удружења из Краљева, Крушевца и Врњачке Бање. Поред хуманитарне акције поводом предстојећих празника, зоо-врт Врњци је обезбедио и бесплатан улаз током целе године свим особама са инвалидитетом – кажу Срећковићи за Ало!.

Поред хуманитарне помоћи за децу са сметњама у развоју, породица Срећковић активно учествује у хуманитарној помоћи локалним школама, као и социјално угроженим породицама.

– У плану нам је организовање хуманитарних радионица и представа у сарадњи са удружењима из целе Србије. У играоници која се налази у оквиру комплекса зоолошког врта организујемо хуманитарне дане када се сав приход од играња деце тог дана донира за лечење болесне деце. Овим путем апелујемо на све друге да се прикључе хуманитарним акцијама како бисмо заједно помагали нашој деци која свакодневно воде тешке животне борбе а не траже ништа више од нормалнијег и срећнијег одрастања – закључили су власници зоолошког врта Врњци за Ало!.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs