Бесплатно коришћење одмаралишта „Пионир“ у Крањској Гори за Сомборце

ЈКП “Простор” Сомбор упутио је Јавни позив за бесплатно коришћење одмаралишта „Пионир“ у Крањској Гори.

Одмаралиште „Пионир“ је туристички објекат у власништву Града Сомбора и налази се у познатом скијашком центру у Републици Словенији.

Објекат је хостелског типа и располаже са 50 лежаја у реновираним собама. Собе су вишекреветне са засебним купатилом или по две собе које деле једно купатило. Такође, објекат поседује заједничку чајну кухињу, која броји 20 седећих места.

Смештај/ноћење у објекту „Пионир“ је бесплатан, а трајање аранжмана је 7 дана.

 Термини:

СЕПТЕМБАР

–          ОД 17.09.ДО 24.09.2021. год.

–          ОД 24.09.ДО 01.10.2021. год.

ОКТОБАР

–          ОД 01.10. ДО 08.10.2021. год.

–          ОД 08.10. ДО 15.10.2021. год.

Цена боравишне таксе за одрасле износи 2 € по дану, за децу од 7-18 година 1€ по дану. Деца млађа од 7 година ослобођена су плаћања.

Исхрана у самом објекту могућа је у режији домаћина – договара се на лицу места и додатно наплаћује, у сопственој организацији – уз складиштење и припремање у оквиру чајне кухиње или независно од смештаја – по жељи корисника услуге.

Превоз није организован и не постоји могућност надокнаде за било који вид превоза од стране ЈКП “ПРОСТОР“ Сомбор, Града Сомбора или самог закупца.

За одлазак на дестинацију потребно је испоштовати све мере и услове које Р. Словенија прописује за улазак и боравак у земљи, а које се тичу актуелне ситуације са вирусом Korona SARS – CoV – 2 (COVID 19), уз поштовање свих мера транзитних земаља. Неопходну документацију/потврде/тестове прибавља корисник ове услуге о сопственом трошку. За прописе Р. Словиније можете се информисати на сајту амбасаде – http://www.beograd.veleposlanistvo.si/.

У складу са епидемиолошком ситуацијом и одлуком Влада Р. Србије и Р. Словеније ЈКП „ПРОСТОР“ Сомбор и Град Сомбор задржавају право да откажу услугу.

Право за пријаву имају све особе са местом пребивалишта на територији општине Сомбор. Предност при пријављивању даје се организованим школским групама, спортским клубовима, синдикалним посетама, удружењима чије је деловање од интереса за Град и сл.

Рок за подношење пријава је 6. септембар.

Инфо и контакт телефони: 064/8492064 – Дејан Станисављевић или 064/1734380 – Светлана Кисин Миловић.

Захтеве слати на: info@prostorsombor.rs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs