Бесплатно тестирање за посетиоце 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду

Пољопривредни сајам, Сајам лова и риболова и Сајам екологије (18. – 24. септембар) примаће посетиоце уз Дигитални зелени сертификат, негативан ПЦР или брзи антигенски тест. За оне који не поседују потребне документе Новосадски сајам је обезбедио брзе антигенске тестове који су већ урачунати у цену карте и неће бити додатно наплаћивани. Тестирање ће бити обављано приликом уласка у круг Новосадског сајма.

Поштовање истих протокола – Дигитални зелени сертификат (потврда о вакцинацији или прележаном ковид-у 19), негативан ПЦР или брзи антигенски тест, биће обавезни и за излагаче, а Новосадски сајам је и за њих обезбедио брзе антигенске тестове под истим условима.

Подсетимо, Новосадски сајам има дозволу Kризног штаба Владе Србије за организацију 88. Међународног пољопривредног сајма, 53. међународног сајма лова и риболова и Сајма екологије, од 18. до 24. септембра.

  • Учинићемо све да би боравак излагача и посетилаца био здравствено безбедан, а као друштевно-одговорна компанија, обезбеђивањем брзих антигенских тестова који неће бити додатно наплаћивани, подстичемон безбедност свих учесника сајамских приредби, саопштиле је Прес служба Новосадског сајма.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије