Бизарна несрећа у Букурешту: Скочила са 5. спрата и пала на жену која је ходала – њу убила, а она прошла са лаким повредама!

Policija Bukurešt

Бизарна несрећа догодила се 25. октобра у Букурешту, када је једна жена (60) преминула у болници након што је на њу са петог спрата пала друга женска особа (43)!

Жена, која је скочила наочиглед својих колега и тиме покушала да изврши самоубиство, прошла је само са лаким телесним повредама.

– Дана 25. октобра полицијски службеници добли су дојаву, око 8:50 часова, о паду особе са зграде која се налази у Сектору 4. По доласку на лице места утврђено је да је жена (43), која је пала са зграде, пала преко 60-годишњакиње, која се кретала тротоаром – наведено је кобног јутра из полиције.

Нажалост, старија жена је преминула исте вечери у болници.

Према незваничним информацијама, она је имала три инфаркта заредом и лекари нису могли ништа да учине. Истовремено, извори из истраге тврде да је жена имала фрактуру кичмених пршљенова, што још није званично потврђено.

Након што је старија жена преминула, против жене (43) покренута је истрага због сумње да је починила убиство из нехата.

Колеге жене која је покушала самоубиство рекли су да је имала „депресивне периоде“, те да је због тога потражила стручну помоћ. Ипак, не знају шта ју је навело да тог јутра скочи кроз прозор зграде.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs