Биоскоп: Репертоар од 8. до 14. децембра

Bioskop

У сомборском биоскопу, у периоду од 8. до 14. децембра, можете погледати следеће филмове:
Мачак у чизмама: Последња жеља – синхронизовано од 16 часова
Оригинални наслов: Puss in Boots: The Last Wich
Дужина трајања филма: 101 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: анимирани
Режисер: Joel Crawford
Садржај: Ове зиме, на велико платно враћа се омиљени, шашави, неустрашиви мачак који обожава млеко! После више од деценије, Дреам Wоркс Аниматион представља нову авантуру из Шрековог универзума. Одважни одметник, Мачак у чизмама откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбедности дошли по своје. Мачак је искористио осам од девет живота, али успут се забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада. Антонио Бандерас, својим гласом поново је оживео Мачка у чизмама у његовом епском походу у Црну шуму како би пронашао митску Звезду жеља и вратио своје изгубљене животе. Али, како му је остао само један живот, Мачак ће морати да се понизи и затражи помоћ своје бивше партнерке и непријатељице Кити којој је глас позајмила Салма Хајек. У свом походу, Мачаку и Кити ће, упркос њиховом мишљењу, помоћи Перо, брбљив и изузетно весео џукац. Заједно, наш трио мораће да буде увек корак испред Златокосе, крими фамилије Три медведа, “Великог” Џека Хорнера и застрашујућег ловца на главе Великог Злог Вука. Лик Мачка у чизмама први пут се појавио 2004. године у филму Шрек 2, који је био номинован за Оскара. Истог тренутка постао је глобална сензација. Касније, Мачак се појављивао у још два наставка приче о Шреку, као и у свом филму и бројним анимираним филмовима и ТВ серијама које је створио Дреам Wоркс Аниматион. Филмови о Шреку и Мачку у чизмама заједно су зарадили више од 3.5 милијарди долара широм света.
ЦЕНА: 400 ДИН

Чудесни свет 3Д од 17 часова
Оригинални наслов: Strange Word
Дужина трајања филма: 102 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: анимирани, акција, авантура
Режисер: Дон Халл
Садржај: Легендарни Цладес су породица истраживача чије су разлике претиле да сруше њихову најновију и најважнију мисију.
ЦЕНА: 400 ДИН

Дивља ноћ од 18 часова
Оригинални наслов: Violet Night
Дужина трајања филма: 111 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: акција, комедија
Глумци: David Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson, CamGigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Beverly D’Angelo

Режисер: Tommy Wirkola
Садржај: Дођавола са оним “све је мирно”. Од 87Нортха, продуцената филма Нико, Џон Вик, Атомска плавуша, Дедпул 2, Брзина метка и Паклене улице – Хобс и Шо долази мрачна празнична акциона комедија која нам говори да увек треба да се кладимо на црвено. Када тим плаћеника упадне у богато породично имање на Бадње вече, узимајући све присутне за таоце, они нису припремљени за изненадне борце: Деда Мраз (Дејвид Харбур, Црна удовица, серија Странгер Тхингс) је на терену и управо ће показати зашто овај Ник није светац.
ЦЕНА: 350 ДИН

Порно прича од 19 часова
Оригинални наслов: Порно прича
Дужина трајања филма: 95 мин
Држава/Година: СРБ/2022
Жанр: комедија
Глумци: Милан Прљета, Даница Грубачки, Миодраг Фишековић, Иван Ђорђевић Џуди
Режисер: Александар Јанковић
Садржај: Четири лика, једна сјајна идеја и много неспоразума. Кука, Крап, Стела и Грга – касир, водинсталатер, беспосличар и проститутка, и сви деле исти проблем, за који ће решење пронаћи у филму. Удруженим снагама покренуће снимање првог српског порно филма. Обдарени беспосличар Кука , пристаје да буде део пројекта, без да много тражи, уз атрактивну проститутку Стрелу која жели не тако мали део колача. Грга режира, а Крап је иза камере. Ипак, пошто нико од њих четворо није искусан у филмској, а камо ли у порно индустрији – сем водинсталатера Крапа, који је снимио чак 3 свадбе, долази до урнебесних ситуација у којима настају сукоби, али и откривање емотивних позадина идејних твораца ове приче – Грге и Крапа. Свако од јунака ове комедије доживеће суочавање са самим собом уз подсећање на суштину свега: Живот је порно прича.
ЦЕНА: 350 ДИН

Ламборгини: Човек који је створио легенду од 20 часова
Оригинални наслов: Ламборгхини: The Man Behinde the Legend
Почетак приказивања филма: 08.12.2022
Дужина трајања филма: 97 мин
Држава/Година: ИТА, УСА/2022
Жанр: биографски, драма,
Глумци: Frank Grillo, Eliana Jones, Мира Сорвино, Габриел Бyрне, Гиоргио Цантарини
Режисер: Bobby Moresco
Садржај: Филм се заснива на биографији Феручија Ламборгинија и оцртава дуг живот славног предузетника од производње трактора на почетку његове каријере, преко производње војних возила током Другог светског рата, а затим на пројектовање и производњу легендарних Ламборгини луксузних спортских аутомобила који су у коначници дефинисали његову заоставштину.
ЦЕНА: 350 ДИН

Poker Face од 21 час
Оригинални наслов: Poker face
Дужина трајања филма: 120 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: трилер
Глумци: Russell Crowe, Елса Патакy, Liam Hemsworth, РЗА
Режисер: Russell Crowe
Садржај: Кроу игра Џејка, технолошког милијардера који окупља своје пријатеље из детињства на свом имању у Мајамију за оно што се претвара у игру покера са високим улозима. Пријатељи имају однос љубавне мржње са домаћином, главним играчем/планером, и он је смислио разрађену шему осмишљену да свима њима донесе одређену правду. Међутим, Џејк поново размишља о својој стратегији када његову вилу у Мајамију преузме опасан освајач чији су се претходни послови завршили убиством и паљевином.
ЦЕНА: 350 ДИН

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs