БИ-БИ-СИ ТОНЕ У КРИЗУ, НОВЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН НЕИМЕНОВАНОГ ВОДИТЕЉА

Танјуг AP Kin Cheung

Скандал, у који је поринут британски јавни сервис Би-Би-Си, после оптужби објављеним у таблоиду Сан, добија замајац.

У жижи афере је за сада неименовани водитељ Би-Би-Сија, суспендован због оптужби да је током година платио око тридесет пет хиљада фунти младићу, који је на почетку трансакција наводно био малолетан, у замену за експлицитне фотографије.

Оптужбе је изнела младићева мајка таблоиду Сан, пошто је од 19. маја узалуд чекала на одговор Би-Би-Сија на њену званичну жалбу.

У међувремену се огласио адвокат младића, који сада има двадесет година, саопштењем у којем се негира истинитост навода његових родитеља и истиче да „није било никаквих криминалних радњи“.

Међутим, родитељи су остали при својим тврдњама. Једна од тврдњи је и да је младић новац трошио на наркотике и да би „умро од прекомерне дозе“ да је наставио да добија новац од водитељске звезде.

Нове оптужбе
Потом се Би-Би-Сију обратила још једна неименована млада особа са тврдњом да је од истог водитеља добијала претеће поруке путем апликације за упознавање пошто није пристала на његов предлог да му пошаље експлицитне фотографије.

Сан на насловној страни објављује фотографије дописивања између водитељске звезде и још једног тада 17-годишњег младића, који га је у то време „пратио“ на Инстаграму.

Из „ћаскања“ се види да водитељ користи емотиконе срца и пољубаца у комуникацији са малолетном особом, коју уопште не познаје.

Младић тврди да је био „запањен“ чињеницом да је „тако славна личност“ са њим успоставила контакт и да так сада, као одрасла особа, увиђа колико је то било неумесно.

Четврта особа оптужује водитеља да је прекршио правила закључавања током пандемије када га је посетио 18. фебруара 2021. године.

Водитељ је возовима и подземном железницом прешао Лондон са запада на исток и наставио даље ван града само да би са младићем попио чај.

Младић инсистира да није било сексуалног односа, али да му је водитељ, иако га је познавао само путем интернета, послао три уплате у укупном износу од 650 фунти, као и да се понашао као да је младић „његово власништво“.

Британски таблоид објављује и да је цео досије против водитеља Би-Би-Сија, укључујући ту и потписане званичне изјаве неколико лица, предао полицији.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs