Богат новогодишњи и празнични програм општине Апатин

Nemanja Jović

Поводом предстојећих празника, Туристичка организација Апатин је припремила низ активности који имају за циљ да суграђанима улепшају овај “најлепши период године”. По речима Немање Јовића, директора Туристичке организације, за 23.12.2021. године је на пешачкој зони у улици Српских владара планирано одржавање Божићног базара са продајним тезгама, на којима ће се моћи купити, између осталог, и ручно рађени производи старих заната са празничним мотивима. За најмлађе суграђане је за овај дан планиран богат програм у виду дечије представе “Шепртљине новогодишње чаролије”, затим анимације за децу-Деда Мраз и јахање понија, док је за оне нешто старије најављен наступ младих апатинских група “АДАГИО” и “Апатинске мажореткиње”.

На истој локацији, за новогодишњи дочек припремљен је програм који ће почети у 21:30 часова, анимацијом за најмлађе- Деда мраз и слатки пакетићи, да би од 22 часа уследио наступ бенда “Крвава Мери”. Недуго затим, у 23.15 је најављен концерт солисткиње РТВ-а, Зоране Иђушки, уз пратњу апатинског тамбурашког бенда “Дунавски бисери”, и свечани дочек нове 2022. године уз ватромет.

На оба ова догађаја, присутнима ће бити припремљени и служени бесплатни топли безалкохолни и алкохолни напици.

Такође, из Туристичке организације најавили су, за 05.01.2022. године, нови базар у Пригревици, и поручили свим заинтересованим излагачима да се за учешће на Божићном базару могу пријавити лично у њиховим просторијама, сваког радног дана од 7.30 до 15 часова, или путем телефона, а на исти начин и за учешће у Божићном адвенту који припрема ресторан “Плава Ружа”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије