Богат програм поводом Дана Црвенокосе богиње у Оџацима

Туристичка организација општине Оџаци, под покровитељством општине Оџаци, организоваће манифестацију „Дани Црвенокосе богиње“ у периоду од 27. до 29. августа.

За ову годину, организатор је припремио изузетно богат културно-уметнички, забавни, спортски и гастрономски садржај за све укусе и све генерације.

Првог дана, у петак, 27. августа, програм почиње од 17 сати, презентацијом археолошког и историјско-етнолошког материјала, промоцијом спорта и плеса, те музичким програмом у ком ће као звезда вечери наступити Едита Арадиновић, чији је концерт заказан за 21 сат. 

Суботу, 28. август, обележиће целодневни програм, како за децу и младе, тако и за љубитеље мотора, али и фолклора, а од 21 сат сви љубитељи народне музике моћи ће уживати у концерту наше познате певачице Зорице Брунцлик.

Последњег дана, у недељу, 29. августа, госте ове традиционалне манифестације очекује низ спортских, културно-уметничких и забавних активности, а такође и такмичење у кувању рибљег паприкаша. Истог дана, са почетком у 21 сат, биће одржан концерт Александре Пријовић.

Током одржавања Дана Црвенокосе богиње, у периоду од петка, 27. августа, од 07.00 часова до понедељка, 30. августа, до 08.00 часова, поставиће се привремена саобраћајна сигнализација и извршити обустава саобраћаја у деловима улица: Јурија Гагарина од мењачнице „Ефектива“ до раскрснице са улицом Школска и Кнез Михајлова, од раскрснице са улицом Јурија Гагарина до угоститељског објекта „Киви“, Кнез Михајлова 35.

У наведеном интервалу саобраћај ће се одвијати заобилазном трасом (локална улична мрежа): Школска улица, Видовданска улица, Железничка улица, Сомборкса улица, улица Светозара Марковића.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs