Богат спортски викенд за представнике општине Кула

Sport vizual

У 12. колу Српске лиге „Војводина“, фудбалери „Хајдука 1912“ дочекују на свом терену „Железничар“ из Инђије. Меч је на програму сутра, 28. октобра, од 13.30 часова. Реч је о екипи која је у врху табеле, те је јасно да „Хајдук“ мора да пружи максимално добру игру против фаворита на папиру.
Када је реч о Подручној лиги Сомбор, „Кула“ у Бачкој Паланци игра против „Крила Крајине“, док „Црвенка“ дочекује „Борац 46“ из Обровца. Оба меча су на програму сутра од 13.30 часова. У недељу, од 13.30 часова, „Липар“ дочекује „Будућност“ из Гложана, док „Русин“ игра у Младенову против екипе „Будућности“.
У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор – 1. разред сивачки „Полет“ игра против „Кордуна“ у Кљајићеву, док је „Младост“ из Крушчића слободна.
Када је у питању рукомет, „Црвенка“ у 6. колу Супер Б лиге гостује београдским „Лавовима“. Меч је на програму сутра од 19.30 часова, док „Сивац 69“, игра у недељу од 17.30 часова, у Бачкој Паланци против „Лавова“.
Одбојкаши „Хајдука“ у трећем колу Прве војвођанске лиге Исток играју у Турији против „Младости“. Меч је на програму у недељу од 19 часова. Када је о одбојкашицама „Хајдука“ реч, оне свој меч 3. кола Прве војвођанске лиге Север играју у недељу од 10.45 часова, када гостују екипи „Суботице“.
Куглаши „Хајдука“ у 7. колу Прве лиге Србије група Војводина иду у Ковачицу, где играју против екипе „Славиа“. Меч је на програму у недељу од 15 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs