Богат тродневни програм у општини Оџаци поводом „Дана Црвенокосе богиње“

Crvenokosa Boginja

Традиционална манифестација у општини Оџаци, „Дани Црвенокосе богиње“, одржаће се од 18. до 20. августа, а како обичај налаже, припремљен је богат културно-уметнички и забавни програм.
Првог дана, у петак, од 18 часова, у Музејској јединици, биће уприличена презентација археолошког и историјско-етнолошког материјала. Свечано отварање програма заказано је за 18 сати и 30 минута, на платоу испред Спортског центра, за када су заказане изложба слика Ненада Вујновића и наступ мажореткиња. Од 19.30 часова, посетиоци ће уживати у звуцима гајде Станиславе Ђорђевић, док је за 20 часова планиран наступ аниматора. Љубитељи добре музике, од 21 сат уживаће у концерту Адила.
У суботу, 19. августа, програм почиње већ од 11 часова, на платоу испред Спортског центра, где ће наступ имати полетарци ПУ „Полетарац“, а пола сата касније, биће уприличен наступ аниматора. Неизоставни део дечијег програма је и пена парти, која ће се одржати од 12. часова и 30 минута, за када је заказана и обука ватрогасаца. Музички део програма стартује од 20 сати, када ће посетиоцима музику пуштати ДЈ Веx. Плесна група „Латино Фитнесс Поwер“ наступ ће имати од 21 сат и 20 минута, док ће од 22 сата бити уприличен концерт Александре Младеновић.
Последњег дана одржавања манифестације, биће организовано такмичење у кувању рибљег паприкаша, презентација народног стваралаштва удружења жена, те наступ фолклорних група.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs