Борис Јерковић бронзани на Турниру у кросминтону

Boris Jerković

У Кишкунхалашу у Мађарској, при Бањи „Халас Тхермал“, одржан је Турнир у кросминтону на песку серије 500 бодова. Више такмичара и рекреативаца из Сомбора узело је учешће и том приликом забележило добре резултате. Најуспешнији међу њима био је Борис Јерковић, који је одбранио титулу у мушкој категорији и освојио бронзано одличје са Алидом Јерковић у категорији мешовитих парова. Алида је, у категорији сениорки, такође освојила бронзано одличје, док је у истој категорији Селена Стојачић заузела пето место. Селена је у категорији јуниорских парова освојила/поделила треће место са хрватском играчицом Ником Горички, док је исто учинио и Урош Лукач у пару са Хрватом Бенчић Адрианом. Урош је у категорији кадета стигао до бронзаног одличја.
Најмлађи сомборски такмичар на овом турниру био је Лука Голуб у категорији пионира. На свом дебитантском наступу освојио је пето место.
У категорији ветерана наступио је Миодраг Ковачевић и заузео седмо место у коначном поретку.
Како наводе представници сомборског клуба, 12. августа, у Бачком Моноштору, у оквиру „Бодрог феста“ одржаће се турнир из серије 500 – Сомбор Хеxагон.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs