Бошко Обрадовић у договору са ДС помогао одржавање геј параде!

Boško Obradović

Бошко Обрадовић је лажни борац против „геј параде“

Конзервативни покрет НАШИ подсећа јавност на политичку прошлост Бошка Обрадовића који је 2010. године издао патриоте и родољубе који су 2010. године изашли на протесте против геј параде.

Подсећамо да је Бошко Обрадовић  још 2010. године погазио договор са патриотским покретима и уместо на дан одржавања геј параде 10.10.2010. године када су били договорени протести, он је организовао „породичну шетњу“ дан раније у договору са Демократском странком, која му је касније за ову помоћ помогла да Двери изађу први пут на изборе.

Конзервативни покрет НАШИ подсећа на овај догађај јер Бошко Обрадовић и сада покушава да се сакрије иза народних литија и протеста представљајући себе као организатора, док се у реалности ради о јефтином политиканту који жели да се окористи о народно незадовољство због најаве одржавања „европрајда“.

Бошко Обрадовић је у сваком смислу лажна патриотска опција која лута у својој политици и политичким ставовима, од Ђиласа и Маринике па до Др Несторовића и монархиста и једино што га интересује то је лагодан живот који има од бављења политиком.

Бошко нас не можеш да слажеш.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs