Бољи услови за ученике ШОСО „Вук Караџић“ у Сомбору

Sombor

Школа за основно и средње образовање са домом „Вук Караџић“ Сомбор, добила је средства за реализацију новог пројекта на својим објектима. Путем конкурса који је расписао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, обезбеђено је 2.300.000,00 динара, док је локална самоуправа помогла реализацију са још 1.000.000,00 динара. Радови су завршени, тако да је резултат поменутог пројекта санација мокрих чворова и приступне рампе са улазом у зграду на адреси Радоја Домановића, и санирани су мокри чворови у згради на Апатинском путу.

„Вредност свих ових радова износи око 3,3 милиона динара, од чега је 2,3 милиона финансирао Покрајински секретаријат за образовање, док је милион динара издвојено из буџета Града. Имали смо прилику да данас обиђемо оба објекта, да видимо шта још недостаје и које радове би требали у што скоријем року да обезбедимо и ја лично очекујем да ћемо и ове радове завршити до краја 2021, а за неке веће радове да ћемо издвојити у буџету за наредну годину“, рекао је градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, који је са својим сарадницима данас посетио школу и уверио се да су сви радови успешно приведени крају.

Прошле године у овој школи завршен је пројекат изградње хидрантске мреже, израђене су противпожарне степенице и избетониран је део дворишта до улаза у Дневни боравак за децу и одрасле.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs