Брајан Брковић гласачима псовао мајку напредњачку у новосадском насељу Лиман 2

Glasanje

Како преноси НСУЖИВО, Брајан Брковић, екстремиста, који себе представља као омладинског и еколошког активисту, јутрос је на бирачком месту у ОШ Јован Поповић у новосадском насељу Лиман 2 покушао да изазове инциденте тако што је гласачима, који су долазили на бирачка места да испуне своју грађанску дужност, псовао мајку напредњачку.

Инцидент је пријављен Изборној комисији и очекује се да надлежни државни органи реагују како би се спречиле овакве ситуације.

Како преноси портал нсузиво са лица места, Брковић и његови активисти, желе да прекроје изборну вољу грађана тако што купују гласове у истом насељу Лиман 2.

Подсетимо, како је портал НС Уживо јуче објавио, Брковић је са својом малобројном групом планирао насилне инциденте и провокације на бирачким местима широм Новог Сада, а јутрошњи инцидент само је доказ да је на делу њихов опасан сценарио.

Тако Брајанов побратим Миран Погачар у интервјуу за један други портал отворено најављује да ће се изборној вољи грађана супротставити насиљем!

Видео можете погледати ОВДЕ.

Као што је већ објављивано, трио Брковић-Багарић-Погачар већ се истакао малтретирањем трудница и пензионера на блокадама, пребијањем чак и својих активиста, али и неистомишљеника и нападом димном бомбом на урбанисте. Своје политичке ставове култивисали су кроз паролу “Србе на врбе” и скрнављењем националне заставе на Лиману.

НС Уживо позива грађане да не наседају на провокације шаке плаћених примитиваца који руже и руше град, а државне органе да раде свој посао и да не дозволе да пристојни Нови Сад на дан избора поново буде талац малобројне екстремистичке дружине.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије