Брнабић: Уверена сам да ће народ наградити рад и резултате

Ana Brnabić

Она је у гостовању на једној београдској телевизији истакла да су у 2021. години постигнути сјајни резултати, упркос изазовима.
Премијерка Ана Брнабић у гостовању на једној београдској телевизији истакла је да је важно на референдуму о уставним променама гласати „да“ како се политика не би мешала у судство.

– Важно је гласати „да“ због владавине права, да бисмо сви и увек, без обзира ко је на власти, били једнаки пред судовима, да правда буде једнака и за премијера и обичног грађанина – рекла је Брнабић.

Она је поновила да политика не треба да се меша у судство и да ће те промене донети и више инвестиција, радних места и боље плаћених радних места.

Говорећи о томе да је 2022. година изборна година, Брнабић је уверена да ће народ наградити рад и резултате и да ће сви препознати колико се Србија мења на боље.
Упркос изазовима, добри резултати

Брнабић је навела да Србија бележи све већи број заражених од коронавируса у проценту тестираних, али је истакла да јеј добра ствар што је број хоспитализација и даље мањи од броја отпуштања из болница због короне.

– Вакцина је једини излаз у апелујем на грађане да се вакцинишу што пре је могуће првом дозом, а онима којима је истекло пет месеци од друге дозе, да приме трећу бустер дозу – рекла је Брнабић и додала:

– Смогли смо снаге да упркос изазовима имамо добре резултате на крају 2021. године, уз раст плата, пензија и раст БДП од 7,5 одсто и очекујем да ће 2022. година бити добра, упркос свим изазовима.

Она је оценила да је сликама са дочека Нове године Београд послао слику светске и европске метрополе.

– То никада до сада није виђено у земљи и главном граду и верујем да ће постат традиција, као новогодишњи ватромет у Сиднеју. То на прави начин показује колико се Србија развија и мења – закључила је Брнабић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs