Бруталан случај вршњачког насиља у Пули: Група средњошколаца шамарала дечака и ударала у главу

Nasilje

Нови случај вршњачког насиља догодио се у Пули. Локални истарски портал Регионал Еxпресс објавио је да је у поседу снимака из Пуле на којима се види како неколицина из групе младића, вероватно средњошколаца, у самом центру града, усред дана удара једног беспомоћног тинејџера. Шамарали су га и ударали у главу.

Случај је, како наводе, пријављен полицији, правобраниоцу за децу и једној средњој школи. Портал је видео проследио Полицијској управи истарској из које је стигао следећи одговор: „Везано за снимке које сте доставили, полиција ће предузети потребне мере у циљу утврђивања идентитета свих особа са снимка, а по утврђеном и друге мере из своје надлежности.“

„Ради заштите добробити деце у јавност не можемо износити никакве детаље. Криминалистичка истрага је у току, а све у циљу утврђивања идентитета особа са снимка једног пулског портала“, изјавила је још Хини портпаролка Полицијске управе истарске Сузана Сокач.

Полиција ће предузети мере како би се што пре утврдиле околности овог немилог догађаја и све друге мере из њихове надлежности, додала је.

Незванично, полиција је дојаву о овом догађају добила од родитеља нападнутог дечака и да се овај инцидент догодио, по свему судећи, у уторак.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs