Важан викенд пред апатинским фудбалерима

Fudbal

Фудбалери апатинске „Младости“ у недељу, 3. априла гостују у Пачиру, где ће од 16 часова играти против „Бачке“. Апатинци имају 22 бода и тренутно су на једанаестој позицији Војвођанске лиге север, док „Бачка“ има три бода више и заузима десету позицију.

Овог викенда игра се 20. коло Подручне фудбалске лиге Сомбор, у оквиру којег ће првопласирано „Братство“ на стадиону у Пригревици угостити седмопласирани „Кордун” из Кљајићева. Утакмица се игра сутра, 2. априла од 16 часова.

Своје прве бодове у пролећном делу сезоне Међуопштинске фудбалске лиге први разред „Тереквеш“ ће покушати да освоји у недељу, 3. априла на свом терену, а противник је „Младост“ из Крушчића. Свилојевчани имају 14 бодова и заузимају 12 позицију, односно последњу која гарантује опстанак у лиги, док су гости са 20 бодова девети. Утакмица на игралишту у Свилојеву почиње у 15.30 часова.

У Међуопштинској лиги други разред, овог викенда се игра 12. коло, које ће отворити дерби зачеља. Последњепласирани „Спорт“ ће сутра, 2. априла од 15.30 часова у Бездану угостити сонћански „Динамо“, који је претпоследњи. Дан касније, 3. априла у исто време. „Јединство“ као другопласирани тим најнижег ранга такмичења ће на Рибареву играти против четвртопласираног „Полета“ из Растине.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије