Вања Удовичић: У Србији се спорт живи и слави

Udovičić

Министар омладине и спорта Вања Удовичић изјавио је данас да је за Србију велика част што ће и наредне године бити домаћин Светског првенства у рвању за сениоре.

Удовичић је, обраћајући се делегатима из целог света који су се окупили на Изборном конгресу Светске рвачке федерације, у Београду, уочи Светског првенства за такмичаре до 23 године, чији ће домаћин бити Србија, рекао да ће наша земља тако у континуитету бити домаћин најбољим рвачима света који су будућност овог спорта који су данас окупљени у Београду и онима који су најбољи рвачи света, наредне године.

Удовичић је казао да је сигуран да ће Србија оправдати указано огромно поверење и да ће за све бити земља у коју се радо враћају и по најбољем памте.

„Добродошли у Србију, земљу у којој се спорт живи и слави. Хвала вам што сте препознали наше залагање и потпуну посвећеност да из године у годину постижемо све боље спортске резултате, што сте нам указали поверење да будемо ваши домаћини и дали прилику да још једном покажемо Србију у најлепшем светлу и свима вама који сте највиши представници светског рвања“, рекао је Удовичић.

Министар је истакао да смо поносни на то што Србију данас препознају сви по спортским шампионима, али да се ту нећемо зауставити.

„Циљ од кога ни у једном моменту не одступамо је да обарамо рекорде на свим спортским пољима, али и даље развијамо и унапређујемо спортску инфраструктуру и то објектима попут Мултифункционалне дворане која ће бити јединствена, једна од најфункционалнијих и најлепших дворана у региону и у Европи за борилачке спортове“, рекао је Удовичић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs