Веће донело Одлуку о расписивању јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији општине Кула

Данас је одржана 87. седница Општинског већа општине Кула на коме су чланови Већа донели Одлуку о расписивању јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији општине Кула. Општинско веће општине Кула овај јавни позив објављује након добијене сагласности од Министарства рударства и енергетике, а исти се расписује ради избора привредних субјеката који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката, а крајњи корисници бесповратних средстава су домаћинства на територији општине Кула. 

-Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Кула, рекла је Сузана Мусић, сарадник на пословима енергетског менаџмента у Одељењу за Инвестиције, заштиту животне средине и енергетски менаџмент у Општинској управи Кула.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије