(ВИДЕО) У Апатину одржан Сајам спорта у оквиру Дечије недеље

Sajam sporta

У оквиру обележавања Дечије недеље, данас је у Апатину на Главној улици организован Сајам спорта, као и Дечија пијаца. Велики одзив деце и младих, као и њихових родитеља, бака и дека, показао је да су овакве манифестације потребне апатинској средини. Секретар Спортског савеза општине Апатин, Радомир Радујко, подсетио је да је ово други по реду Сајам спорта који Савез организује у сарадњи са Основном школом „Жарко Зрењанин“ и локалном самоуправом, те да је у односу на прошлу годину још већи број клубова присуствовао Сајму.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


„Данас је узело учешће 14 клубова, где онда могу да изнесу све своје награде, пехаре, признања, за које сматрају да су вредна да се покажу, помену, пропагандни материјал да мало изрекламирају свој клуб“.
Радујко је истакао да су на спортским штандовима преко стотину деце, која су укључена у спортове, заједно са својим спортским педагозима, промовисала своје клубове, те да је то сјајан начин да се анимирају и остала деца. Он је најавио да ће се и у будућности тежити томе да се Сајам спорта сваке године одржава и усавршава, те да ће садржаји на истом бити све квалитетнији.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.