(ВИДЕО) „Апатинска пивара“ уручила још 20 алкометара Управи саобраћајне полиције

Kad pijem ne vozim

Већ седамнаест година, „Апатинска пивара“, спроводи кампању под називом „Кад пијем не возим“. Тим поводом, генерални директор Пиваре, Игор Вукашиновић, данас је уручио 20 алкометара најновије генерације Управи саобраћајне полиције, те је изразио наду да ће ово допринети и додатно подићи свест возачима када је реч о безбедности у саобраћају.
Славиша Лакићевић, начелник Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова захвалио се овој компанији на друштвеној одговорности. Он је истакао да Управа саобраћајне полиције, заједно са представницима „Апатинске пиваре“ посећује све сајмове, те да заједнички апелују да се промени свест и став о учешћу возача у саобраћају.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


– „Апатинска пивара“ већ 17 година донира не само алкометре, него и другу опрему Саобраћајној полицији и тиме даје директан допринос у контроли саобраћаја, а ми тиме унапређујемо безбедност саобраћаја. Свакако бих искористио прилику да вас поздравим у име министра унутрашњих послова, Братислава и да кажем да смо заједно већ 17 година раме уз раме са представницима компаније „Апатинске пиваре“ – рекао је Лакићевић.
Он је истакао и да гледајући све параметре када је реч о безбедности у саобраћају на територији Републике имамо смањење саобраћајних незгода, као и број погинулих и повређених лица у односу на протеклу годину, али да се још мора радити како би се достигли жељени циљеви.
-Могу да обећам да ће припадници Саобраћајне полиције учинити све и дати максималне напоре да одржимо повољан тренд безбедности саобраћаја који тренутно имамо у Републици Србији – закључио је начелник Управе саобраћајне полиције.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs