(ВИДЕО) Апликација „За мој град“ представљена у Апатину

Za moj grad Apatin

Компанија „Телеком Србија“ развила је дигиталну платформу под називом „За мој град“, како би општинама у Србији омогућила, да у сарадњи са грађанима, креирају боље услове за живот у својим заједницама. Тим поводом, у Великој сали Скупштине општине Апатин, у присуству директора „Телекома“, Владимира Лучића, представљена је ова апликација.
Према речима директора компаније „Телеком“, платформу чине мобилна и веб апликација, а циљ компаније је да буде поуздан партнер институција и привреде у процесу дигитализације.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


„Предност ове апликације је изузетна једноставност и то је врло битно за дигиталну комуникацију, а даје општини потпуно нови начин комуникације са грађанима. Позвао бих грађане Апатина да отворе ову апликацију“, истакао је Лучић и додао да ће ова апликација уједно помоћи и Општинској управи да лакше исконтролише рад комуналних предузећа.
Председница општине Апатин, Дубравка Кораћ, захвалила се испред локалне самоуправе компанији „Телеком“, што је управо Апатин прва општина која добила ову апликацију.
„Дигитална апликација ће бити од изузетне користи свим нашим грађанима, јер је то најједноставнији и најбржи начин за трансфер информација и за комуникацију грађана ка локалној самоуправи, где је наш посао да решавамо њихове проблеме. Видели смо у току презентације да апликација управо обухвата оно што су најбитнији проблеми грађана једне мале општине попут наше, то су комунални проблеми, проблеми потенцијално безбедносни као и помоћ у сналажењу туриста“, рекла је Кораћ.
Представљању апликације присуствовали су и представници јавних предузећа и школа са територије општине Апатин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs