(ВИДЕО) Ауто-крос трка привукла велики број посетилаца

Auto kros trka Rancevo

На Аутокросс Арени, одржана је трка „Награда Града Сомбора 2023“, а учешће је узело 52 такмичара из Мађарске и Србије, у осам класа, и то : 1.200, до 1.400, до 1.600, до 2.000 кубика у предњој вучи, до 2.000 кубика у задњој вучи, до 4.000 кубика са погоном на сва четири точка, у „Буггy“ класи и класи за Куп дама.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

У 1. класи, најбржи је био Милић Горан, у 2. класи Ленард Лаколош, у 3. класи Ленард Лаколош, у 4. класи Роберт Сери, у 5. класи Вид Зубић, а у 6. класи Золтан Нађ. Победница у Купу дама била је Горана Драганић, а победник у „Буггy“ класи био је Чаба Балаш.
Такмичењу су испред Града Сомбора присуствовали градоначелник, Антонио Ратковић, заједно са чланом Градског већа за област пољопривреде, Јованом Кечом.
Председник ауто-крос Асоцијације Србије, Зоран Каралић, доделио је пехар градоначелнику Ратковићу, у знак захвалности за лични допринос развоју овог спорта код нас, али и захвалности на подршци коју даје Град Сомбор.
Генерални покровитељ манифестације је локална самоуправа, а технички организатор Аутомобилско спортско удружење „Сомборска Арена“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs