(ВИДЕО) Безданци угостили учеснике регате „Воде Војводине“

Regata bezdan

Учесници 12. Међународне регате „Воде Војводине“ након јучерашњег боравка у Сомбору, данас су допловили до Бездана, тачније до преводнице на Дунаву.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Регаташи су након сјајног пријема у Сомбору, дочекани на идентичан начин и у Бездану и нису крили одушевљење гостољубивошћу домаћина: “Све је одлично као и увек, организација је заиста на највишем нивоу, тако да ми породично иначе идемо сваке године, тако да је то супер“, рекла је Моника Лолић из Сремске Каменице.
Поред купања у каналу и доброг дружења, регаташи су организовали и такмичење у кувању рибље чорбе, а рецепт за врхунску чорбу открио нам је Милан Кордић, регаташ из Београда: “Оно основно што вам треба то је вода, лук, со, мало ако има неког зачина, говоримо о старим аласким чорбама и ми углавном кувамо од квалитетне рибе. Оно што је најважније и оно што је најинтересантније у кувању рибље чорбе је добро друштво, да су људи позитивни за које кувате, да сте ви позитивни и да имате ту енергију, мало знања и умећа, хтења и пуно љубави. Значи емоцијом својом, љубављу кувате“, рекао је Кордић.

Регаташи пуни позитивних утисака у среду настављају своје путовање, а следећа станица је Апатин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs