(ВИДЕО) Велика сала у Мостонги добија нови паркет

Joker sala

Јуче су у Покрајинској влади са представницима локалних самоуправа потписани уговори за финансирање пројеката у области изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини. Реализацијом тих пројеката унапређује се спортска инфраструктура, јавни спортски терени и центри доступни свим грађанима, као и тренажни центри намењени врхунским спортистима. Дарко Косановић, директор Спортског центра „Соко“, говори о улагањима у Сомбор путем ових уговора.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„На том конкурсу, Спортски центар је добио средства за замену спортског паркета у Великој сали Градске хале „Мостонга“. Од укупног износа, од око 20 милиона динара, од Покрајине смо добили 9 милиона динара, док ће остатак бити финансиран средствима буџета Града Сомбора. Радови ће убрзо и почети, надам се у наредних месец дана. Јавна набавка је већ расписана, тако да очекујемо до краја лета да имамо и нови паркет у Великој сали“.

Косановић је навео да је у плану замена паркета и у Малој, односно Офо сали. Он је истакао да је сарадња са Покрајинском владом, као и са Градском управом, плодоносна и да су у последњих неколико година уложена средства у разне сегменте спортске инфраструктуре на територији Града Сомбора. Изразио је наду да ће се такав тренд наставити и у будућности.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.