(ВИДЕО) Велико интересовање грађана за „Сајам цвећа“

Festival cveća

У Сомбору је у току Међународни „Фестивал цвећа“ који из године у годину постаје све већи и важнији догађај у нашем граду. Фестивал је и ове године привукао велики број посетилаца и излагача, а како истичу продавци, и продаја иде веома добро.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Производимо бетонске саксије различитих облика и величина, а цвеће набављамо локално у Новом Саду. Лепо је место где се налазимо и има доста излагача, људи. Ово је једини начин како људи могу да виде то што у ствари производимо“, рекао је Немања Ивановић из Новог Сада.

„Фестивал цвећа“ је манифестација продајног и изложбеног карактера, где заинтересовани грађани, осим цвећа, као и обично могу да набаве и пратећи материјал и опрему за одржавање и држање украсних биљака, али и разне производе старих заната и рукотворина. Представљају се разни произвођачи из свих крајева Србије и околних земаља.

„Углавном су ми те цветне пијаце по Војводини извор прихода, где сам највише присутан и где највише одрађујем посао. Оваква манифестација, а посебно у Сомбору ми је прихватљива и доста добро пролазим, тако да сам задовољан“, истиче Павле Филеп, познатији као Паја Кактус из Врбаса.

Међународни „Фестивал цвећа“ траје до суботе 16. априла, а организатор је Туристичка организација Града Сомбора.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије