(ВИДЕО) Весић: „Велика улагања у путну инфраструктуру!“

vesic u kuli

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Горан Весић посетио је Основну школу „Петефи бригаде“ у Кули, где се одржао Фестивал науке. Испред локалне самоуправе, добродошлицу министру су пожелели Карољ Валка, заменик председника општине, помоћница председника општине, Јелена Павков, начелница Општинске управе, Александра Гаговић, директор Туристичке организације, Владимир Станковић и директор ЈКП „Комуналац“, Марко Пешић.
Овом приликом, Весић је обишао штандове школа, факултета и образовних центара, поразговарао је са децом и уручио им поклоне као мали знак пажње. Након посете Фестивалу науке, министар је обишао инфраструктурне радове на путу Руски Крстур-Крушчић, те је најавио нова улагања у путну инфраструктуру.
„Када је у питању општина Кула, ми ћемо следеће године, од самог Руског Крстура, да радимо овде према Лалићу, тако да ћемо их спојити са Оџацима. Почињемо у фебруару, марту да радимо реконструкцију овог постојећег пута Сомбор-Кула, за то ће бити одвојено 20 милиона евра 00.34“, поручио је Весић.
Такође, он је најавио и почетак изградње брзе саобраћајнице од Бачког Брега до Српске Црње.
„Почињемо за мање од месец дана да радимо „Смајли“ који пролази кроз Сомбор и кроз Кулу, односно, поред Куле и кроз Врбас, и на тај начин ће овај крај заиста пуно добити када је у питању инфраструктура“, закључио је ресорни министар.
Циљ Владе Републике Србије, на челу са министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Гораном Весићем је да се уради што више локалних путева, како би се подигао квалитет живота свих грађана.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs