(ВИДЕО) Градоначелник обишао радове у основним школама у Станишићу и Риђици

Станишић школа

У току су припреме за предстојећу школску годину у образовним установама на територији Града Сомбора. Данас су градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и начелник Одељења за образовање Градске управе, Горан Тодорић, обишли текуће радове у основним школама у Станишићу и Риђици.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Градоначелник је истакао лично задовољство што радови на овим објектима теку према плану, те ће школе спремно дочекати ђаке.
„У Риђици су комплетно замењени подови у овој сали где ће се одржавати часови физичког, као и у просторији која се користи као менза. У току су радови на реконструкцији ходника у самој школи, као и замена портала“.

Сви радови који се спроводе у Основној школи „Петар Кочић“ у Риђици финансирају се у целости из буџета Града Сомбора. Што се тиче Основне школе „Иван Горан Ковачић“ у Станишићу, Ратковић издваја следеће:

„У Станишићу смо обишли реконструисане санитарне чворове, заједнички су финансирани од Покрајинског секретаријата за образовање, као и Града Сомбора, уређени су санитарни чворови, то јест свлачионице код сале за физичко, као и санитарни чворови на другом спрату. Оно што је битно, да су комплетно уређени и подови на овом спрату и да ћемо у наредном периоду радити и на првом и у приземљу реконструкцију санитарних чворова. Такође, у Станишићу урађен је и комплетан прилаз Основној школи, као и паркинг места“.

Антонио Ратковић изразио је задовољство тиме како се руководиоци ових установа домаћински односе када је у питању одржавање школских објеката, те навео да ће Градска управа и у будућности тежити да улаже у образовне институције, како би ученици и запослени имали све квалитетније услове за рад.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.