(ВИДЕО) Градоначелник угостио најуспешније ђаке са територије Града Сомбора

Najbolji đaci 2023

Ученици са територије Града Сомбора настављају да из године у годину нижу сјајне успехе, а тим поводом је у згради Жупаније, данас уприличен пријем за основце и средњошколце који су у овој школској години остварили значајне резултате на Републичким такмичењима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Ђаке, као и њихове наставнике и професоре, који су уједно били и њихови ментори, угостили су градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, заменица градоначелника, Љиљана Тица, чланица Градског већа задужена за област културе и образовања, Анита Стојаков и начелник Одељења за образовање у Градској управи, Горан Тодорић.
Овом приликом, градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, честитао је свим присутнима на оствареним успесима, те истакао да су њихови успеси уједно и успеси Града.
„Хтели смо да чујемо и услове какви су у образовању, услове који су у току припрема за ова важна такмичења и драго ми је што неке ствари ћемо моћи већ од сутра да решавамо, неке ствари ћемо предвидети за наредну годину и мислим да овакви састанци и пријеми су веома битни из више разлога. Пре свега да је што више оваквих лепих вести из нашег града”, навео је градоначелник Ратковић.
У оквиру пријема, талентованим ученицима подељени су пригодни поклони, као награда за показане резултате, а из Градске управе су истакли да ће и у наредном периоду наставити да улажу у образовање и да прате успехе школараца.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs