(ВИДЕО) Дан ослобођења Града Сомбора обележен и Уличном трком

Start

Поводом 21. октобра, Дана ослобођења Сомбора, одржана је традиционална манифестација „Улична трка Града Сомбора“. Трка је одржана на Главној улици где се окупио велики број деце и родитеља како би испратили ову сјајну манифестацију.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


У „Уличној трци Града Сомбора“ учествовали су полазници Предшколске установе „Вера Гуцуња“, као и ученици основних и средњих школа са територије Града. Трку су увеличали и гостујући тркачи из неколико атлетских клубова и школа са територије Војводине.

Како истиче председник АК “Маратон” Бојан Станковић, након две године паузе због ковида, ова трка је коначно враћена на улице града Сомбора.

“Драго нам је да се та манифестација поново вратила на нашу улицу и наравно да пожелим свим учесницима добро расположење и леп провод и да нам се поново врате следеће године”, рекао је Станковић.

На овогодишњој Уличној трци учествовало је готово 500 такмичара, а цео догађај заједнички су организовали Спортски савез Града Сомбора и Атлетски клуб „Маратон“, а под покровитељством Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs