(ВИДЕО) Дом културе у Кљајићеву добио ново рухо

Dom kulture Kljajićevo

Реновирање и адаптација Дома културе у Месној заједници „Кљајићево“ је завршена, а тим поводом исту су данас обишли члан Градског већа за финансије и привреду, Сава Дојић, заједно са представницима Савета Месне заједнице „Кљајићево“, на челу са Данијелом Ивановић.
Овим поводом, Дојић је истакао да Град Сомбор наставља са улагањем у објекте од културног значаја, како у граду, тако и у свим Месним заједницама.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Данас се налазимо у Кљајићеву, где су грађани Месне заједнице „Кљајићево“, изабрали да се из буџета Града Сомбора исфинансира уређење Дома културе и као што смо видели, уређена је комплетна фасада, избетонирана је стаза у дворишту и сређена комплетна унутрашњост Дома културе“, истакао је члан Градског већа.
Дојић је нагласио, како је важно напоменути да поред грађана Месне заједнице „Кљајићево“, ове просторије користи и неколико удружења, а у току су припреме за будуће предлоге и потенцијална улагања која ће се реализовати наредне године.
Председница Савета Месне заједнице „Кљајићево“, Данијела Ивановић, изјавила је како је задовољна урађеним, те да је захвална локалној самоуправи на прилици да из године у годину, путем партиципативног буџетирања, учине да Кљајићево буде боље и лепше место за живот свих грађана.
„Захвалила би се Граду Сомбору, што сваке године спроводи пројекат партиципативног буџетирања, где становници Месне заједнице бирају један од три пројекта. Ове године у Месној заједници „Кљајићево“, то је био Дом културе. Тако да, задовољни смо, један објекат је у целости реновиран“, поручила је Ивановић.
Град Сомбор наставиће са улагањима и у наредном периоду, а све са циљем бољег и лакшег живота, као и задовољства свих грађана.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs