(ВИДЕО) Дорослово: Више радова реализовано, у плану и нови пројекти

Obilazak Doroslova

Дорослово је ових дана добило ново дечије игралиште. Игралиште је израђено на иницијативу Месне заједнице Дорослово, док је реализатор радова ЈКП „Зеленило“ Сомбор. Радови су у потпуности финансирани из буџета Града Сомбора, а с обзиром на то да је ово насељено место било једно од ретких на територији Града где игралиште није било реновирано, одлучено је да се то уради ове године.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и градски већник Ђорђе Зорић, обишли су данас ово насељено место и са представницима Месне заједнице разговарали о будућим плановима и пројектима. Ратковић је овом приликом нагласио шта је у овом насељеном месту урађено до сада по питању заштите животне средине.

„Оно што је битно, да смо у Дорослову у овој години комплетно санирали једну дивљу депонију, а у плану нам је да у наредном периоду санирамо и другу дивљу депонију. Остало је још да на јесен посадимо саднице, како би комплетно завршили ову фазу санације“.

Ратковић је навео да је у блиској будућности на реду решавање вишедеценијског проблема водоснабдевања.

„Завршава се Бустер станица у Стапару, тако да очекујемо да у наредном периоду, насељено место Дорослово добије пијаћу воду. Свакако да бих апеловао још једном на све грађане Дорослова да се што пре заврши зидање шахтова, јер то је један од предуслова како би пустили у рад ову Бустер станицу“.

Градоначелник је такође истакао да ће у склопу пројекта партиципативног буџетирања, у Дорослову ове године бити изграђена нова паркинг места код гробља, а у склопу редовног одржавања путева и улица, биће уређена и цеста код новог паркиралишта.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs