(ВИДЕО) Завршава се реализација пројеката у оквиру паритиципативног буџетирања у Сомбору

Sombor

Град Сомбор приводи крају радове на реализацији пројеката, које су месне заједнице одабрале у оквиру партиципативног буџетирања у 2021. години. Члан Градског већа за област финансија, Сава Дојић, обишао је пројекте на територији МЗ Нова Селенча и Стапар, док ће у насељеном месту Дорослово бити уручен пројекат за реконструкцију моста.„Полако приводимо крају процес партиципативног буџетирања за ову годину. Данас ћемо обићи овај шах на отвореном у МЗ Нова Селенча, затим Дом културе у Стапару и уручићемо пројекат за поправку моста у Дорослову. Тренутно се завршавају радови још у МЗ Венац и у МЗ Растина, док у Алекса Шантићу треба тек да започнемо радове“, рекао је Дојић.

Такође, он је апеловао на све суграђане да се одговорно понашају према средини у којој живе, јер су неодговорни појединци, само месец дана након постављања табле за шах исцртали графите.

„Пошто Град Сомбор улаже велике напоре да испуни жеље свих грађана и да исфинансира све пројекте које грађани желе, молио бих суграђане да се са истом пажњом односе према свему ономе што је Град учинио за њих, како се не би дешавале ове ствари. Ово је постављено пре месец дана, а видимо како сада изгледа“, рекао је Дојић.

Гласање за пројекте који ће бити финансирани наредне године завршено је, а резултати ће бити објављени на сајту Града.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs